Tarjoamme ystävällistä ja luotettavaa palvelua ja otamme aina huomioon asiakkaan yksilöllisen tarpeen. Palvelumme ei pääty vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen, vaan toimimme omistajan ja vuokralaisen välisenä linkkinä koko vuokrakauden ajan. Välitämme satoja asuntoja vuodessa ja tämä on tuonut meille hyvin laajan ja uskollisen asiakaskunnan. Kokemusta löytyy myös liiketilojen ja toimistojen välittämisestä.

Miten toimimme?

Aloitamme arvioimalla asunnon kunnon ja vuokratason, jonka yhteydessä otamme kuvia markkinointia varten. Mikäli asunto on remontoinnin tarpeessa, niin suosittelemme mielellämme sopivia remonttiyrityksiä.

Saatuamme kaikki tarvittavat tiedot asunnosta, ryhdymme markkinoimaan asuntoa sekä Internetissä, että lehdissä. Lisäksi otamme myös yhteyttä pitkäaikaisiin yhteistyökumppaneihimme, joilla on usein tarjota luotettavia ja maksukykyisiä asunnonhakijoita.

Ehdokkaiden ilmestyessä, keräämme tarvittavat taustatiedot ja tarkistamme aina hakijan luottotiedot. Suosittelemme ehdokkaita ja kuvailemme myös kokemuksiamme tapaamisista, mutta lopullisen valinnnan tekee luonnollisesti vuokranantaja. Uusi vuokralainen löytyy keskimäärin 2-4 viikossa.

Kun tuleva vuokralainen on löytynyt, on vuokrasopimuksen teon aika. Vuokrasopimuspohjamme perustuu AHVL:n viralliseen sopimuspohjaan, jota olemme hioneet vuosien varrella toimivampaan ja varmempaan muotoon. Valvomme myös että vuokratakuu toimitetaan asianmukaisesti ja lisäksi autamme myös muissa käytännön asioissa, kuten avainten luovuttamisessa.

Usein muuton yhteydessä tehtävä kuntotarkastus järjestyy luonnollisesti myös kauttamme.

Opastamme myös sijoitusasunnon ostajia tuottoisan asunnon valinnassa.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton [A] jäsentoimisto.

Hinnasto

Välityspalkkiomme on 1,24 kk:n vuokra (sis. alv. 24%). Välityspalkkio on verotuksessa vähennyskelpoinen pääomatuloista! Perimme palkkion ainoastaan mikäli vuokrasopimus solmitaan. (Mikäli asunto vuokrataan yritykselle työsuhdeasunnoksi on meillä mahdollisuus periä palkkiomme vuokralaiselta.)